این روزها بازار مصرف گوشت خوكچه هندی در آمریكا رونق پیدا كرده است و این جونده كوچك دست آموز و آزمایشگاهی به بشقاب غذای آمریكایی ها راه یافته است.


از گذشته های دور گوشت خوكچه هندی در بسیاری از كشورهای آمریكای لاتین مصرف غذایی داشته است.


لاتینی تبارها اكنون دومین اقلیت قومی - زبانی ایالات متحده محسوب می شوند. آنها رستوران های بسیاری را با غذاهای محلی خود در آمریكا گشوده اند و گوشت خوكچه هندی هم در منوی آنها وجود دارد.


گوشت این جونده كوچك اغلب به صورت سرخ شده یا سوخاری مصرف می شود.


طرفداران گوشت سرخ شده این جونده كوچك تاكید می كنند كه گوشت آن خوشمزه، لطیف و چرب بوده و از سر تا پای آن خوردنی است.



علاوه بر این ، برخی تصریح می كنند كه مصرف گوشت خوكچه هندی زیست محیطی است زیرا تولید گازهای گلخانه ای ناشی از پرورش آنها به مراتب كمتر از دام های بزرگ است. همچنین نباید فراموش كرد كه پرورش این جونده ها به فضایی بسیار كوچك تر از پرورش دام نیاز دارد.


خوكچه های هندی از گذشته های دور به عنوان حیوانی آزمایشگاهی شناخته شده و مدتها است كه مانند یك حیوان دست آموز كودكان در منازل نگهداری می شوند.