راز پررنگی چایهای کیسهای چیست؟
کاربر برتر ماه کاربر برتر ماه ali_@sghar
تاپیک برتر ماه تاپیک برتر ماه « مراجعه به تاپیک اصلی »
سوالات متداول و تاپیک های مهم
    گزارش مشکلات انجمن و قالب جدید توسط کاربران
    اطلاعیه گزارش مشکلات چند روز گذشتهِ سایت و انجمن
    افتتاح سایت پرسپولیس اف سی
    ~ اطلاعیه امنیتی ~
    تاپیک 5
    تاپیک 6
    تاپیک 7
    تاپیک 8
    تاپیک 9
    تاپیک 10
    تاپیک 11
    تاپیک 12

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: راز پررنگی چایهای کیسهای چیست؟

  1. #1


    محل سکونت
    ahVaz
    نام واقعی
    reza YA
    استاتوس
    I'm HERE
    شغل و حرفه
    dANESHJoOo
    تیم های محبوب خارجی
    Real-Madrid | NetherLand
    نوشته ها
    5,923
    تشکر
    3,435
    تشکر شده 11,154 بار در 3,799 ارسال
    یاد شده
    در 0 پست
    برچسب زده شده
    در 26 تاپیک

    راز پررنگی چایهای کیسهای چیست؟

    آفتاب: حالا شما به عنوان شهروند ایرانی ترجیح میدهید چای کیسهای ایرانی صرف کنید یا از نوع خارجی و عطردار آن؟


    نمیتوان گفت در همه چایهای خارجی باقیمانده سموم وجود دارد، ولی با توجه به شرایط اقلیمی کشورهای تولید کننده عمده چای، عموما از سموم شیمیایی برای مبارزه با آفات چای در این کشورها استفاده میشود، اما شرایط تولید چای در باغات شمال ایران فرق میکند. در باغات چای شمال، سرمای هوا، اجازه رشد انواع آفت را نمیدهد و تنها ممکن است باغات به شپشک آردآلود مبتلا شوند که میشود آن را با کفش دوزک کنترل کرد، بنابراین میتوان گفت حتی یک گرم سم به چای ایرانی زده نمیشود.


    به گفته محمدولی روزبهان، رییس سازمان چای، بسیاری از چایهایی که مردم به عنوان چای خارجی و اسانس دار استفاده میکنند، غیراستاندارد است و به ایرانیها توصیه کرد از چایهای خوب ایرانی استفاده کنند و به برند حساس باشند و هر برندی را انتخاب نکنند.


    نخستین بار، باغ چای ایرانی در سال ۱۲۷۵ هجری شمسی در لاهیجان شکل گرفت و مرحوم حاج میرزا کاشف السلطنه چایکار در اواخر قرن ۱۳ هجری، بذر و نهال چای را به ایران آورد. وی یکی از رجال میهن دوست و خدمتگزار ایران بود که تقریباً عمر خود را صرف ترویج چایکاری در ایران کرد و بالاخره جان خویش را در این راه از دست داد.


    به گفته سید عبداله میرحسینی مقدم، مشاور سازمان چای، در حال حاضر بر اساس آمار، سطح زیر کشت چای در شمال کشور بالغ بر ۳۰ هزار هکتار است و متاسفانه آمار واقعی بر اثر تغییر کاربریهای سالهای اخیر در دست نیست. نواحی زیر کشت چای از غرب به شرق شامل مناطق رشت و فومنات، لاهیجان، لنگرود، املش، رودسر و غرب مازندران شامل چالوس، تنکابن و رامسر تقسیم میشوند.


    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، امسال ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک در کشور تولید شده است و البته پیش بینی میشد، میزان تولید در سال جاری حدود ۲۵ هزار تن باشد اما خشکسالی سبب شد، محصول کمتری تولید شود. امسال حدود ۱۵ هزار تن چای در کشور تولید شده است. بخشی از نیاز از راه واردات رسمی تامین شده و بخشی در انبارها از سالهای قبل وجود داشته و ممکن است بخشی هم به صورت غیرمجاز وارد کشور شده باشد.


    به گفته روزبهان، در سالجاری به صورت رسمی کمتر از ۴۰ هزار تن چای با تعرفه ۲۲ درصد وارد کشور شده است. امسال ۸۷ درصد چای کشور، به صورت وارداتی تامین شده و تنها ۱۳ درصد چای در کشور تولید شده است. چای خارجی موجب تغییر ذائقه مصرفکنندگان شده است.


    نوبخت، رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی در سفری که ماه گذشته به گیلان داشت با اشاره به تفویض اختیار به سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: سازمان چای را متولی چای میدانیم و تمام اختیارات به این سازمان برگردانده میشود. علاوه بر آن اگر فعالیت سازمان چای در راستای اقتصاد مقاومتی است اختیارات به رئیس سازمان داده میشود و هر وارداتی باید با مجوز و تایید سازمان چای داده شود.


    او با تاکید بر اینکه چایکار نباید مشکل داشته باشد، تصریح کرد: اگر کوتاهی صورت گیرد، چایکاران ما را نخواهند بخشید.

  2. کاربر مقابل از lord reza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    RaMiN (3rd March 2015)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
برو بالا